Igor Bogdanovics, DVSC

Nem Kondás ül a Loki kispadján, de Bogdanovics sem adná alább három pontnál

Sport

A tabella 18. helyén szerénykedő Győr csapatát fogadja a listavezető DVSC az NB II 14. fordulójában. A járvány több Loki-játékost és Kondás Elemér vezetőedzőt is utolérte, így a vasárnap este, 19 órakor kezdődő mérkőzésen (tv: M4Sport+) Igor Bogdanovics ül majd a DVSC kispadján.

A megbízott vezetőedző úgy látja, a Loki ellen minden NB II-es ellenfél a maximumot nyújtja, és ez ellen megoldást kell találniuk.

Azt gondolom, nem reális a Győr tabellán elfoglalt pozíciója, de nem szabad ezzel foglalkoznunk, hanem a saját játékunkat szeretnénk erőltetni. Fontos, hogy többet birtokoljuk a labdát, ki kell fárasztani őket, kihasználni a kikényszerített hibáikat, a kapu előtt pedig értékesíteni kell az előttünk adódó lehetőségeket. Sajnos vannak nehézségeink, a sérülések és a járványügyi helyzet miatt több játékosra sem számíthatunk, így most az a feladatom, hogy segítsek megtalálni a lehető legjobb megoldást a három pont megszerzésére. Az, hogy a mester fizikailag nincs most velünk, nem jelenti azt, hogy ne tartanánk folyamatosan a kapcsolatot. Egy az irány, jobbnak kell lenni mint a Győr, és minden áron meg szeretnénk szerezni az újabb hazai sikert

– nyilatkozta a dvsc.hu-nak Igor Bogdanovics.

A DEAC 17 órától Ajkán vendégszerepel.