Közlekedési jogsértések heti számai Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Rendőrség

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt héten 8 eltiltás hatálya alatt álló gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból, 6 esetben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, 2 esetben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Engedély nélküli vezetés miatt 5 gépjárművezető ellen indult szabálysértési eljárás.  

A közúti ellenőrzések során 22 személynél állapították meg, hogy alkohol fogyasztását követően járművet vezettek. A rendőrök 9 esetben büntetőeljárást rendeltek el, 2 alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki, míg 11 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A vezetői engedély bevonására 5 esetben került sor.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük