Egy kerékpár és egy a telefon is visszakerült tulajdonosaikhoz

Rendőrség

Ismeretlen személy vitt el egy biciklit a kunszentmártoni vasútállomás melletti kerékpártárolóból 2021. június 21-én 11 óra és 16 óra között. A rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították, elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók kutatás során megtalálták és lefoglalták a kerékpárt, melyet a tulajdonos részére visszaadtak.

Szintén ismeretlen személy vette magához azt a mobiltelefont, amelyet tulajdonosa hagyott átmenetileg őrizetlenül 2021. június 19-én 16 óra 45 perc és 17 óra 15 perc között Kunszentmárton egyik vendéglátó helységének a teraszán. Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeképpen a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatása során a 71 éves nő beismerte a cselekmény elkövetését. A nyomozók a kutatás során a jogsértő lakásán megtalálták és lefoglalták a mobiltelefont, majd visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság mindkét esetben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük