Gumilövedékes pisztollyal támadtak apára és lányára

Rendőrség

Egy jászapáti lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2021. április 17-én, a késő délutáni órákban egy személygépkocsi állt meg a házuk előtt, melyből férfiak szálltak ki, és szidalmazni kezdték őt és családját. Ezt követően a lakóház udvarára bementek, majd a bejelentőt és a lányát egy gumilövedékes pisztollyal lábon lőtték, majd a helyszínről eltávoztak. A sérült férfi mentőt hívott, akit a lányával együtt kórházba szállítottak. Elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az azonnali rendőri intézkedés, és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként a Jászapáti Rendőrőrsre előállításra került négy jászapáti férfi, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A jogsértők egyikének lakóhelyén megtartott kutatás során megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztó pisztolyt, mely a hozzá tartozó lövedékekkel együtt lefoglalásra került.

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük