Magyar Péter

Magyar Péter bizonyítékokat lebegtet Rogánról és más miniszterekről, a Központi Nyomozó Ügyészséghez fordul

Ország

Magyar Péter újabb frontot nyitott, hétfő reggeli Facebook-posztjában nyilvánosságra hozta a Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes nevét: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara.

“Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt. Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen”

olvasható Magyar posztjában.

Hadházy Ákos kommentben regált:

“Örülök, ha másnak is feltűnt ez az összefüggés. Sok sikert az ügyészséggel, tapasztalatom szerint szeretik játszani a teljesen hülyét az ilyen ügyekben (egyébként nagyon hasznos lett volna, ha 2022 elején veszi elő a bizonyítékokat)”

– írta.

Majd belinkelte akkori bejegyzését:

Magyar egy másik posztjában megnevezte azt az újságírót, akinek a rendőrség kiszivárogtathatta családi vitájuk jegyzőkönyvét:

Tisztelt Rendőrség!
Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.
Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot.
A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek.
Tisztelettel,
Magyar Péter

Varga Judit és Magyar Péter vasárnapi csörtéje:

Elkezdődött? Varga Judit kapcsolati erőszakról szóló kisfilmmel üzent, Magyar Péter máris reagált