Lyme-kórosan küzdött Varga Viktor a Totemben

Ország

Utólag derült ki, hogy Lyme-kórral fertőzödött Varga Viktor, ez okozta pokoli kínjait a Totem fináléjában. Fájdalmát azonban kifelé egyáltalán nem mutatta.

Varga Viktor úgy játszotta végig az utolsó kincskeresését, hogy közben iszonyatos fájdalmai voltak. Ekkor még nem tudta, hogy ezt a kullancsok által terjesztett Lyme-kór okozza.

A pokoli fájdalmak ellenére egy percig sem jutott eszébe, hogy feladja a küzdelmet. Olyannyira nem, hogy még a TV2 által felajánlott orvosi segítséget sem fogadta el, inkább összeszorította a fogát és meg sem állt a győzelemig – írta meg a Bors, akinek így nyilatkozott az énekes:

A végső kincskeresés számomra iszonyú durva volt. Lyme-kóros lettem, igaz, ezt akkor még nem tudtuk, csak a verseny után kaptam meg a diagnózist. A fináléban már csak annyira tudtam összeszedni magam, hogy felmásszak a hegyre, de az összes leállásban, vagy forgatási szünetben a halálomon voltam.

Viktor 40 fokos lázzal és hidegrázással küdött, annyira legyengült, hogy még beszéni sem tudott.

Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk

– árulta el a lapnak az énekes, akit a döntő után egy hónapig kezeltek kórházban. A kalandreality-t Ekanem Bálint Emota és Varga Viktor párosa nyerte, akik a 10 millió forintos főnyereményt igazságosan osztották el egymás között.