Két művész tárlatvezetése Debrecenben az „Anyaggá vált idő” kiállításon

Kultúra

Végéhez közeledik Éberling Anikó és Szász Zsuzsa festőművészek közös kiállítása a Bényi Galériában, de még előtte, alkotói tárlatvezetésen vehetnek részt a látogatók, melyen megismerhetik a képek mögött megbúvó történeteket és érzéseket a művészek gondolatain keresztül. 

Mit hozott magával Szász Zsuzsa a 18. században épült debreceni ház bontásáról? Hogyan jelenik meg a magány és a kiüresedés Éberling Anikó alkotásain? Ezekre és még további kérdésekre is választ kaphat a közönség október 18-án 18 órától.

A sokoldalú, merész, kreatív anyaghasználat és a kidobott, kiselejtezett tárgyak újra felhasználása mindkét alkotóra jellemző, ahogyan az is közös bennük, hogy hasonlóan nagy érzékenységgel reagálnak a körülöttük lévő világ történéseire is, ellenben ábrázolásmódjuk teljesen különböző. 

Vegyan részt az alkotói tárlatvezetésen, és ismerje meg a kiállítást Éberling Anikó és Szász Zsuzsa vezetésével október 18-án 18 órától. A tárlatvezetésen történő részvétel ingyenes. Az „Anyaggá vált idő” kiállítás október 20-ig látogatható a Bényi Galéria nyitvatartási idejében.

További információ a Facebook eseményben érhető el.