Szeged-Csanád GA

Pontot rabolt a Szeged-Csanád GA az éllovas Pécs otthonából

Helyi hírek Ország Sport

Küzdelmes mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott hétfő este a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Pécsett.

Férfias küzdelemmel és pikáns párharcokkal kezdődött a mérkőzés. Negyedóra elteltével az első lehetőség a Szeged előtt adódott, Gajdos életerős kísérletét azonban kitolta a léc alól Helesfay. A túloldalon Kesztyűs tesztelte Takács reflexeit, aki állta a sarat.

A fordulást követően is a küzdelem dominált. Mindkét csapat nagyon fegyelmezetten védekezett a találkozó során, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A Szegedből Szilágyi és Temesvári is többször önfeláldozó mentéssel gátolta meg az ellenfelet a gólszerzésben. A kevés helyzetet hozó mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.

A Szeged a negyedik helyről várhatja a vasárnapi, Diósgyőr elleni rangadót.

Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA 0–0
Pécs, 2500 néző. Vezette: Káprály Mihály (Máyer Gábor, Kovács Gábor)

PMFC: Helesfay – Mayer J. (Svedjuk, 62.), Rácz L., Katona L., Hadaró – Szeles – Kesztyűs B. (Terbe, 78.) – Kocsis B., Nikitscher, Harsányi I. (Gera Z., 62.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám

Szeged-Csanád GA: Takács J. – Könczey, Temesvári A., Szilágyi Z., Tóth B. – Farkas A., Simon Á. – Papp Á. (Szakály D., 83.), Gajdos, Kundrák (Szatmári L., 76.) – Haruna (Daru, 83.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics

Alekszandar Sztevanovics: – Nehéz, küzdelmes mérkőzés volt, mindét oldalon jól teljesített a védelem, elégedett vagyok az egy ponttal.