Átmeneti változás a 30/30A jelzésű autóbusz közlekedésében

Helyi hírek

A DKV Zrt. felújítja az Ispotály utcai ki- és bevonuló szolgálati villamosvágányt. A munkákat 2015. március 31. – április 30. között végzi a kivitelező. A rekonstrukció ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani.

A szolgálati villamospálya a DKV Zrt. telephelyétől indul és a Petőfi téren csatlakozik az 1-es és 2-es villamos vonalához. Mivel a vágány keresztezi a Salétrom utcát, ezért az Ispotály – Salétrom utcai kereszteződést, a DKV Zrt. telephelyének bejárata előtt, 2015. március 31-től 2015. április 15-én 24 óráig lezárják.

A forgalmi rend változás érinti a 30/30A jelzésű autóbuszok közlekedését is. A Salétrom utca – Ispotály utca kereszteződés lezárása idején, 2015. március 31-én üzemkezdettől április 15-én üzemzárásig az autóbuszok mindkét irányban a Déli sor – Keleti sor – Szoboszlói út – Erzsébet utca terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok a Raktár utca elnevezésű megállóhelyet egyik irányban sem érintik, de a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak:

– Bánk/Diószegi út irányába: Szoboszlói út, Mentőállomás
– Jégcsarnok irányába: Szoboszlói út

Az útvonalváltozás ideje alatt a 30/30A jelzésű autóbuszok módosított, ideiglenes menetrend szerint közlekednek!

A 2015. március 31. és április 15. között érvényes menetrendek megtekinthetőek és letölthetőek:

Végállomási menetrend
Megállóhelyi menetredek a Diószegi út/Bánk felé
Megállóhelyi menetrendek a Jégcsarnok felé

Az Ispotály utca és környékének forgalmi rend változásáról bővebben itt olvashat.