Betegirányító Központ

Betegirányító Központot hozott létre a Debreceni Egyetem Klinikai Központja – Egyszerűbb lesz az időpontkérés

Egyetem

Új központi számon és emailben kérhetnek előjegyzést a betegek a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Az újonnan létrehozott Betegirányító Központ működésével könnyebb és gyorsabb a szakrendelésekre történő időpontkérés és hatékonyabb a betegtájékoztatás.

A diszpécserek segítenek a betegeknek, hogy minél egyszerűbben és könnyebben megtalálják a gyógyuláshoz szükséges szakembereket, szakrendeléseket.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Betegirányító Központjának telefonszáma 06 52 52 52 52, email címe pedig a bik@med.unideb.hu. A hívásokat és az elektronikus leveleket munkanapokon reggel 7-től este 7 óráig magyar és angol nyelven fogadják a diszpécserek.

A szakrendelésekre történő előjegyzés, az időpontok módosítása, lemondása mellett a fekvőbeteg-ellátó osztályokat is az új központi számon keresztül hívhatják a betegek, illetve hozzátartozók. A Klinikai Központ korábbi telefonszámai egy ideig még elérhetőek lesznek, azonban a hívás folyamata már az új rendszer szerint történik – olvasható a hirek.unideb.hu-n.

Az új előjegyzési rendszer lehetővé teszi, hogy a diszpécserek lássák valamennyi szakrendelésen az orvosok, illetve a rendelők beosztását, így a beteg problémájára a lehető legkorábbi időpontot tudják felajánlani.

A Debreceni Egyetem klinikai központjának része lett a berettyóújfalui kórház – ezt ígérik a betegellátással kapcsolatban