Oláh Gergő és Novák Katalin

Oláh Gergő Novák Katalinnal vacsorázott, óriási csalódást okozott a rajongóknak

Bulvár

Instagram-oldalán büszkélkedett Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese azzal, hogy Novák Katalin köztársasági elnökkel vacsorázhatott az alsópetényi Prónay-kastélyban.

Megtisztelő meghívást kaptam Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony Nógrád Vármegyei látogatásának Elnöki vacsorájára!

– kezdi posztját az énekes, hízelgését az indokoltnál jóval több nagy kezdőbetűvel demonstrálva.

“A sok jó mellett a legszimpatikusabb, hogy számára is a legfontosabb a család!” – illesztette “saját” gondolatait Oláh Gergő a kormány “családbarát” propagandájához.

Az egykori X-Faktor-győztes szerint jót beszélgettek, amit hálásan köszön Nováknak.

Oláh Gergő követői nem fogadták kitörő örömmel az énekes dörgölőzését, a bejegyzés alatt alig találni pozitív megjegyzést. Az alábbi kommentek érkeztek a Novák Katalinnal közös fotójához:

Jézusom! Hogyan lehetséges ez? Gergő! Az eszedbe sem jutott hogy ez a senki által nem tisztelt nő, éppen olyan terroristának adott kegyelmet aki, akik cigány embereket üldöztek, vertek meg és rasszista nézeteket vallottak, vallanak. Nagy csalódás vagy!

Kibaszott nagy csalódás vagy Gergő.

Szörnyű ezt látni

– érkeztek a kommentek, majd Oláh Gergő Instagram-posztja eltűnt az énekes közösségi oldaláról.

A Facebookon egyelőre még fent van a fotó, itt Gergő válaszolgat is a kritikákra:

Emberek! Meghívást kaptam egy vacsorára, elfogadtam! Beszélgettünk egy jót és ennyi!
Miért gondoltok bele ilyen baromságokat? Nem súgtak a fülembe titkos infókat, nem ajánlottak semmit, nem kértek meg semmire, Egyszerűen csak meghívtak mert tisztelik a munkásságom és mert Nógrád Vármegyei vagyok, én megtisztelőnek tartom!
A kormány felé szintén előszeretettel pukedliző Tóth Gabi meg is védte gyorsan:
Gergő ! Ne foglalkozz senkivel, aki fintorog… sokan szeretnének a helyedben lenni, a munkásságodat tudni.. teljesen elment az emberek agya (tisztelet a kivételnek). Ontják a másikra a mocskot, miközben nekik van bajuk a saját életükkel… tudod! Aki le akar húzni, az mindig csak alattad van! Isten mindent lát! A többi csak felesleges acsarkodás.