Rúzsa Magdi

A pápának fog énekelni Rúzsa Magdi

Bulvár

Több előadó, köztük Rúzsa Magdi is fellép április 29-én a Papp László Sportarénában, ahol tizenegyezer ember várja Ferenc pápát.

Ez alkalommal is a Forráspont Band és a 4 Akkord Show Kórus lép fel a szentatya előtt, elhangzik a találkozó és a pápalátogatás hivatalos dala a Szent Ignác életét feldolgozó musicalből – írja a vg.hu.

Az ebben éneklők, Dolhai Attila, Nagy Bogi, Dánielfy Gergő, Szőcs Reni és Szandi örömmel vállalták a felkérést, hogy elénekeljék a dalt a fiatalokkal. És énekelni fog Rúzsa Magdi is

– mondta el Fábry Kornél, az Országos Lelkipásztori Intézet igazgatója a Magyar Kurírnak. Ferenc pápa magyarországi látogatásának fő témája az ukrajnai béke szorgalmazása lesz. A pápát Orbán Viktor miniszeterelnök tavaly áprilisban hívta meg Magyarországra, amikor a Vatikánban fogadta a miniszterelnököt a szentatya.

Legutóbb 2021 szeptemberében járt Budapesten Ferenc pápa, az  52. Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tartott beszédet. Akkor Tóth Gabi énekelt előtte, aki úgy érzi, azóta karaktergyilkosság áldozata.