Horányi Juli

Kitört a balhé Rúzsa Magdi és Horányi Juli között

Bulvár

Horányi Juli szerint ugyanis a két hónappal ezelőtt megjelent videóklipje és Magdi friss videóklipje kísértetiesen hasonlítanak egymásra.

Juli azt állítja, hogy a Sebzetten című klipje egy az egyben ugyanaz, mint Rúzsa Magdi Elmegyek című videója. Szerinte a snittek, a koncepció, a beállítások, a fényelés az ő klipjéből lett másolva – írja a Bors.

Az énekesnő összehasonlította a klipek elemeit egy videóban, amit meg is osztott közösségi oldalán: szerinte az autó, a lángok és még a helyszín is pont ugyanaz. Úgy gondolja, ez nem lehet véletlen és nagyon kiakadt. Nem Magdit okolja, hanem azokat, akik készítették a videóklipet, akik szerinte az ő klipje alapján “inspirálódtak”.

Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva!

– írta közösségi oldalán Horányi Juli ahhoz a videóhoz, amiben összeszedte a két klip közötti hasonlóságokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HORÁNYI JULI (@horanyijuli) által megosztott bejegyzés

Rúzsa Magdi nem hagyta szó nélkül Horányi Juli vádjait.

Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben három dolog azonos

– kezdte Magdi a mondandóját Instagramján. Ő is látja, hogy valóban van autó és visszapillantó, meg láng a két klipben, de az utóbbi teljesen más megközelítésből. Sajnálatos módon a ház valóban ugyanaz, de neki fogalma sem volt Horányi Juli Sebzetten című klipjéről, mert nem a YouTube-on tölti az idejét mostanában. Sorait azzal zárta, hogy igyekszik a Krisztusi példát követve reagálni: “Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!” alapján arra kérte követőit, nézzék meg Juli klipjét is, mert biztosan nagyon kedves a szívének az a dal.

Horányi Juli videóklipje:

Rúzsa Magdi videóklipje:

Fotó: Facebook/horanyijulihivatalos