Mihalik Enikő

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak Mihalik Enikő férje után

Bulvár

Hazánk egyik legismertebb, világhírű szupermodelljének férje nem más, mint Korányi Dávid, Karácsony Gergely volt tanácsadója.

A Magyar Nemzet tudta meg, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Korányi Dávid utazásaival kapcsolatban vizsgálódik. A napvilágot látott információk szerint ugyanis Korányi Dávid több nemzetközi útját is a fővárosi adófizetők állhatták – írja a lap. Korányi minden második hivatalos külföldi látogatása az Egyesült Államok fővárosába vezetett, az utak pedig egyáltalán nem kapcsolódtak a tanácsadói feladataihoz.

A Magyar Nemzet birtokába került hatósági határozatból az derül ki, hogy útjaival összefüggésben a rendőrség hűtlen kezelés bűntettének gyanújával indított büntetőeljárást.

Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány kérésére a nyomozásból kizárták a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK), mert Terdik rendőr vezérőrnagy a beosztásából adódóan napi munkakapcsolatban van Karácsony Gergellyel, Budapest főpolgármesterével, aki érintett az ügyben.

Karácsony Gergely és Korányi Dávid között olyan jó a viszony, hogy maga a főpolgármester volt az, aki összeadta Mihalik Enikőt és Korányi Dávidot 2021-ben. A szerelmeseknek egy kislányuk is született már.