Judy

Azzal vádolták meg Judy-t, hogy azért nem állt színpadra, mert részeg volt

Bulvár

A Groovehouse Mezőkövesden lépett volna fel múlt szombaton, de a buli elmaradt. A tulaj szerint azért, mert Judy részeg volt.

A hely tulajdonosa egy bejegyzésben állította azt, hogy Judy ittassága miatt nem volt olyan állapotban, hogy közönség elé lépjen. A bejegyzést később törölte, de egy másik oldalon továbbra is elérhető volt, mivel a felhasználók már terjeszteni kezdték azt – írja a Blikk. A lap megkereste a tulajdonost, aki el is mondott némi információt az esetről, szavait azonban később visszavonta.

Egy résztvevő viszont elmesélte, ő mit látott Mezőkövesden. Az együttes valóban késett, de ez semmilyen problémát nem okozott senkinek, a közönség nem volt ideges, jó hangulatban várták a koncertet. Ekkor azonban a Manó becenevet viselő tulajdonos üvöltözni kezdett a mikrofonba.

Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserbenhagyni a rajongókat

– mondta el egy szemtanú. Egy másik jelenlévő azt is elmondta, valóban Manó kezdett el vagdalkozni, és többen is úgy tudják, azért csúszott a koncert, mert a hangtechnika nem volt megfelelő. Miután azonban részegséggel vádolták őket, érthető, hogy az együttes már nem is akart fellépni. Judy nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, de azt elmondta, megtették a szükséges jogi lépéseket.