Paris Hilton

Paris Hilton drámai vallomása: 15 éves korában megerőszakolták

Bulvár

A milliárdos örökösnő, realitysztár és újdonsült édesanya régi, szörnyű titkát árulta el egy interjúban.

Paris Hilton mindössze 15 éves volt, amikor egy férfi megerőszakolta őt. Akkoriban a celeb sokat lógott a barátaival egy bevásárlóközpontban, ahol idősebb fiúk is voltak, ő és barátnői sokszor beszélgettek is velük. Egy nap meginvitálták házukba Hiltont és a barátnőit, majd cider-szerű itallal kínálták őket – noha kiskorúak voltak – írja a 24.hu.

Paris nem igazán akart inni, de egy idősebb fiú nagyon noszogatta őt, így ivott egy-két kortyot, ami után azonnal szédülni kezdett.

Nem tudom, mit rakott bele, gondolom, valamilyen partidrogot. Elájultam, órákkal később ébredtem, tudtam, hogy történt valami. Emlékeztem rá. Látom, hogy fekszik rajtam, eltakarja a számat, és azt mondja: “Álmodsz, csak álmodsz”, és ezt a fülembe súgta

– idézte fel a szörnyű napot Paris Hilton, aki emiatt az eset miatt is volt mindig problémás tinédzser. Idővel sikerült feldolgoznia a traumát. Nemrég született meg első kisfia egy béranyától. Gyermekének gyönyörű nevet választott, úgy hívják, Phoenix Barron Hilton Reum.