VV Merci

Ezek a magyar sztárok mutogatják a testüket az OnlyFansen

Bulvár

Nem Molnár Anikó az egyetlen hazai celeb, aki pénzt szeretne keresni az interneten a képeivel.

A Blikk körülnézett, kik azok az ismert emberek, akik már felfedezték maguknak ezt az új bevételi forrást.

Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan nyitottan és szabadon élik mindennapjaikat, sokszor úgy, hogy ruhát sem viselnek, erről pedig előszeretettel osztanak meg felvételeket az OnlyFansen.

Kelemen Anna mindig is fontosnak tartotta a szexualitást, az Instagram-oldalát is csak arra használja, hogy felhívja a figyelmet az OnlyFans-fiókjára, ahol meztelenkedik. Úgy véli, ettől egyáltalán nem lesz valaki kevesebb. Szexi fotóit havi tízezer forintért bárki láthatja a közösségi oldalon.

VV Merci is pénzt kér a felnőtteknek szóló tartalmakért. Elmondta, nemcsak neki, hanem a barátjának is van OnlyFans-oldala, amit munkának tekintenek, teljesen elkülönítik a párkapcsolatuktól. Csak szóló tartalmakat raknak fel, közös képeket és videókat nem készítenek, azt megőrzik maguknak. Pikáns fotóit körülbelül havi hétezer forintért lehet megvásárolni.

De nem ő az egyetlen volt ValóVilág játékos, aki pénzkeresésre használja adottságait: VV Vivien ízléses félaktokat kínál magáról az OnlyFansen.

Sokan emlékezhetnek Bencsik Tamarára is, a Megasztár egykori énekesnőjére, aki bár zenéléssel is foglalkozik, bevételét szexuális tartalmú képeivel növeli az OnlyFansen. Egész könnyen tud az oldalon pénzhez jutni, volt olyan, aki egyetlen teljesen egyszerű, lábujjas fotójáért is 5-7000 forintot fizetett neki.

Fotó: VV Merci