Varga Viktor

Varga Viktor nem akar elnyomott lenni

Bulvár

A TV2 Párharc című műsorában szóba került Varga Viktor életszemlélete is, ami mind a játék során, mind a való életben tükrözi őt.

A polihisztor a Borsnak elmondta, gyakran megtapasztalta az elnyomottság érzését, amiért másként látja a világot. Eljött azonban egy pont az életében, amikor azt mondta, elég volt.

Az egész eddigi életem így telt, hogy egyedül kellett próbálkoznom mindennel és mindenütt kirekesztettség ért amiatt, hogy másképp gondolkozok a dolgokról. Régen nem akartam konfrontálódni, ha valakinek nem osztottam a véleményét, most már mindenkinek azonnal a pofájába mondom, amit gondolok. Nem vagyok hajlandó elnyomott lenni, túl sokat voltam ilyen pozícióban

– fejtette ki a lapnak az énekes. Hozzáállását a TV2 műsorában napról napra figyelemmel követhetik a nézők is. A játék épp abban a szakaszában tart, ahol a pároknak ezentúl csapatokban kell tovább küzdeniük a 10 millió forintos fődíjért, hogy ki kivel került egy csapatba, azt nem a játékosok döntötték el. A versenyzők kíváncsiak voltak, mit gondol erről Varga Viktor, aki épp azt fejtette ki az új szabály előtt nem sokkal, hogy ő magányos farkas és Liliánával együtt szeretné függetleníteni magát a többiek ármánykodásától.

Jó, hogy már nem nekünk kell csapatokat alkotni és nem kell teljesítenem olyan idiótaságokat, amiket kitalált G.w.M, mint hogy minket küldenek párbajozni és hasonlók. Emiatt egész más lett a hozzáállásom és örültem neki. Abban az esetben szeretek csapatban dolgozni, ha valaki nem kinevezi magát császárnak és őt kell “kielégítgetni”

– fogalmazta meg kemény véleményét Viktor, akiről mindenki úgy gondolja a Párharcban, hogy ő az a játékos, aki átlátja a dolgokat, és hallgatnak is rá a többiek.