Ezért dobta el az életét Szőnyi Ildikó, a népszerű modell

Bulvár

Az egykori modell vasárnap este hajtott a sínekre, ahol várta a vonatot és a halált.

A szépség 1980-tól közel másfél évtizedig az egyik leggyakoribb szereplője volt a katalógusoknak, naptáraknak: sorban álltak a lapok, a megrendelők, hogy szerepeljen a képeiken, így egyik fotózásról járt a másikra – emlékeztet a Blikk. Később Szőnyi Ildikó sminkesként dolgozott, összeházasodott egy divatfotóssal, két gyermekük született. Az élete azonban néhány évvel ezelőtt megtört, házassága véget ért és a fiaival is eltávolodtak egymástól.

Az volt a terve, valamilyen módon újraindítja karrierjét, Marjai Judit fotós készített is róla egy sorozatot.

Tele volt tervvel és életszeretettel. Gyönyörű nő volt, jókedvű, vidám, de aztán, ahogy a később láttam, nem sikerült neki a nagy áttörés

– mondta a lapnak Marjai Judit. Ezt Rába Tímea is megerősítette.

Jóban voltunk, ha találkoztunk, jókat beszélhettünk, ezért is tudom, hogy az utóbbi években megtörte a sors, nehéz volt számára, hogy nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna

– nyilatkozta a volt modell.

Úgy tudni, Szőnyi Ildikó sosem dolgozta fel, hogy tönkrement a házassága, felőrölte a válás és az, hogy a fiaival eltávolodtak egymástól. Emellett anyagi problémái voltak és súlyos betegséggel is küzdött, mindezek miatt dönthetett úgy, hogy véget vet az életének. Facebook-posztjai alapján látható, hogy készült a halálra.

Hál’ istennek meghalok, úgyis az egész család és mindenki a vagyont akarja, így sikerül

– írta szombaton Szőnyi Ildikó, aki egy nappal később Győr és Nyúl között autójával a sínekre hajtott és ott várta a vonatot.

Fotó: retromagyarfotomodellek.blogspot.com