Béres Anett

VV Anett keresi a férfit, aki megmentette az életét

Bulvár

A rendőrség nem adhat ki információt ezzel kapcsolatban, de Béres Anett nagyon szeretné megtalálni azt a férfit, aki rátalált a teaszeánsz után.

A két barátnő, Béres Anett és Sáfrány Emese azért vettek részt az ayahuasca-szeánszon, hogy lelki sebeikre találjanak megoldást. A szeánsz azonban nagyon rosszul sikerült, Anett magát a sátánt látta a főzet elfogyasztása után és menekülni kezdett. Egy nappal később találtak rá törött csontokkal.

Anett most azt a férfit keresi, aki azon a reggelen megmentette az életét. Erről az RTL Klubnak mesélt, szavait a Blikk írta meg.

Az, hogy mi itt ülünk és beszélgethetünk, annak a bácsinak köszönhető, aki megtalált engem. Sajnos, nem tudom a nevét, mert a rendőrség telefonon nem adhat ki információt. Mindenképpen szeretnék hozzá elmenni és megköszönni neki, hogy életben vagyok

– mondta Anett a Fókusznak. Nagyon keresi azt a 60 év körüli siklósi férfit, aki társaival együtt megmentette őt. Mást sajnos nem tud róla, az arcára sem emlékszik, de személyesen szeretne neki köszönetet mondani.