Ördög Nóra

Feljelentették Ördög Nóráékat a boltjuk miatt

Bulvár

Nemrég nyitotta meg üzletét Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonfüreden, ami azonban nem mindenki tetszését nyerte el.

Valaki úgy döntött, feljelentést tesz ellenük, mert túl színesnek találta a boltot. A műsorvezető és férje azonnal cselekedtek.

Két évvel azután, hogy az első, balatonakarattyai kisboltjuk ellen a helyiek valóságos hadjáratot folytattak arra panaszkodva, hogy zavarják a nyugalmukat, most a legújabb üzletet érte támadás. Valaki ugyanis azért tett panaszt, mert szerinte a Balatonfüreden nemrég nyílt bolt színes feliratos kirakata nem illik bele az utcaképbe – írja a Blikk.

A füredi boltunk matricája nem felelt meg a városképi előírásoknak, ezért le kellett szednünk, de sebaj, újratervezésben erősek vagyunk

– írták videójukhoz Ördög Nóráék, akik a videóban megmutatták, hogyan távolították el a matricákat a kirakatról.

A szívem megszakad, olyan sok melónk volt vele. Természetesen semmiképpen nem szeretnénk szabályt sérteni vagy magunkra haragítani a helyi hatóságokat, meg a többieket. Megvizsgálták, nem tetszett. Az én véleményem szerint ez nem volt túl harsány

– mondta Nóri, aki férjével együtt nem érti, miért jobb az, hogy a színes matricák eltávolítása után most egy hűtő és egy régi szekrény hátulja látszik a kirakatukban.