Schumacher Vanda

Schumacher Vanda az első magyar nő, akinek a bőre alá chipet ültettek

Bulvár

Az RTL Klub sztárja, Schumacher Vanda bőre alá egy mikrochipet ültettek, amivel bármikor tud például fizetni is.

Vanda a Blikknek elárulta, nem sokkal a beavatkozás után már ki is próbálta az eszközt, amely kiválóan működött, annak ellenére, hogy még kötés borítja a kezét.

Picit fáj még a beavatkozás helye, de nem vészes. Az egész műtét mindössze tizenöt percet vett igénybe, helyi érzéstelenítéssel csinálták

– mesélte a BeleValóVilág műsorvezetője, az Éjjel-nappal Budapest és a Hotel Margaret sztárja, aki az első magyar nő, akin elvégezték ezt a beavatkozást.

Rengeteg barátjának van már hasonló Amerikában és ő is szeretett volna ilyet. Azért is döntött a különleges műtét mellett, mert egyszer már kirabolták, Los Angelesben elvitték a táskáját, benne a telefonjával, irataival, pénztárcájával, de Budapesten is lopták már el a telefonját. Ezek az esetek mind hozzájárultak a döntéséhez.

Van olyan barátnőm, aki már hat csipet hordoz magában. Van, amelyik ajtókat vagy a kocsit nyitja, van, amelyik az okosotthont vezérli. Szerintem ez biztonságosabb megoldás, mint hurcolni a tárgyakat, amelyeket elhagyhatunk, megrongálódhatnak

– vélekedik Schumacher Vanda, aki teljesen biztonságosnak tartja a beavatokozást és a chip mindennapos használatát.

Fotó: Facebook/schumacher.vanda