Letartóztattak egy férfit, aki gondozására bízott időseket bántalmazott szexuálisan Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében

Letartóztattak egy 34 éves férfit, aki a gondozására bízott időseket szexuálisan bántalmazta és rendszeresen verte Jász-Nagykun-Szolnok vármegye egyik idősek otthonában; a döntés ellen a gyanúsított és a védője is fellebbezett – közölte a vármegyei főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Tízmillió forint értékben lopott LIME e-rollereket öt férfi Szolnokon

Tízmillió forint értékben lopott LIME e-rollereket öt férfi Szolnokon

A szolnoki rendőrök arra gondoltak, hogy csak kötelező tartozékok vannak a megállított jármű csomagterében, azonban abban több darab lopott e-rollert találtak. Egy „hétköznapi” közúti ellenőrzésnek indult az igazoltatás, végül egy közel 10 millió forintos lopás felderítése lett a vége az intézkedésnek.

Bíróság, kalapács

Vádat emeltek az óvodás kislányt buszban felejtő sofőr ellen

A Tiszafüredi Járási Ügyészség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat azzal az 57 éves kunhegyesi férfivel szemben, aki 2022 júniusában egy gyermekeket szállító kisbusz sofőrjeként a gépjárműben hagyott egy 4 éves kislányt. A gyermek, mire rátaláltak, már ájult volt, és hiába szállították azonnal kórházba, pár nap múlva életét vesztette.

Letartóztattak egy férfit, aki veréssel akart prostitúcióra kényszeríteni egy lányt

A karcagi gyanúsított a lakóházában egész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú sértettet, mert a lány nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni külföldön. A feltételezett elkövető arra számított, hogy külföldi megélhetését ebből biztosítja.