Berki Mazsi

Berki Mazsi: “Nem akarok megfelelni senkinek”

Bulvár

Berki Krisztián özvegye egyre jobban érzi magát, és egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla számára idegen emberek.

Mazsi életébe nagy változást hozott a Dancing with the Stars, a tánc nem pusztán terápia a számára, a műsornak köszönhetően kénytelen volt közel engedni magához egy idegen férfit is Bonyhádi Ferenc táncos személyében, ami nagyon nehéz volt számára eleinte. Nagy szó számára, de őt már elkezdte beengedni az életébe és bízik is benne.

Mazsi a Borsnak mondta el, hogy egyre inkább kezdi visszanyerni az életkedvét, még akkor is, ha emiatt sokan bántják, kritizálják őt. Mindez azonban nem érdekli az özvegyet.

Nem akarok megfelelni senkinek, az én életem az én tragédiám és az én jövőbeli terveim csak az enyémek, az idegenek véleménye mit sem számít. Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást. És nem fogok senkitől sem elnézést kérni azért, mert, ha bár csak percekre is, próbálok boldog lenni

– nyilatkozta Mazsi, aki a táncnak köszönhetően már sokkal jobban van, bár az is igaz, a pletykák szerint új szerelem is van az életében. Erről azonban nem hajlandó beszéni, a múlt hibáiból tanulva a magánéletét szeretné megóvni ezentúl a nyilvánosságtól.