Hatalmas tartozást örökölhetnek Berki Krisztián lányai

Bulvár

A legfrissebb hírek szerint Berki Krisztián luxuélete csupán látszat volt, tetemes adósság maradt utána, amit lányai örökölhetnek.

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem

– árulta el a Blikknek Berki Krisztián egyik ismerőse. aki úgy tudja, a megbízásai után járó pénzeket sem ő kapta meg. Berki Krisztián nevén tényleg nincs vállalkozás. A hozzá köthető cégek nagy része megszűnt felszámolás vagy kényszertörlés miatt. A lap úgy tudja, Berki Mazsi cégén keresztül kötött üzleteket a férje.

Nemrég egy lakberendező házaspár mesélte el, hogy milliókkal tartoznak nekik Berkiék, akik nem fizették ki az elvégzett munkájukat. De Berki Krisztán Hódi Pamelának is majdnem másfél millió forint tartásdíjjal tartozott. Ezzel kapcsolatban februárban hozott döntést a bíróság, hogy azt a pénzt megfizette-e a celeb, nem tudni.

Berki Krisztián halálával tetemes adósság szállhat gyermekeire.

A hagyatéki eljárás során megállapítják, hogy az elhunyt mekkora vagyonnal rendelkezett, illetve listázzák a dokumentálható, jogilag is behajtható tartozásait, és az örökösök ezek után eldönthetik, hogy elfogadják, vagy lemondanak az örökségről

– magyarázta a lapnak dr. Györei Péter ügyvéd, aki hozzátette, ugyan a gyerekek az örökösök, ám mivel mindketten kiskorúak, a döntést törvényes gyámjaik, azaz az édesanyák hozzák meg.